Η Ομάδα μας

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ι. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΛΛΙΑΣ

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω-Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,…

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΓΚΟΥΤΑΣ

Ο Ευάγγελος Ρεγκούτας γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1981. Αποφοίτησε από…

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΣΙΜΟΥ

Δικηγόρος Παρ' Εφέταις, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, μέλος…

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. ΣΠΑΘΗ

Master of Business Administration (M.B.A) Πτυχίο Τμήματος Οικονομικών…

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Ο Ελευθέριος Αβραμίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1979. Σπούδασε στο…

ΔΡ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΛΛΙΑ

Η Δρ. Φωτεινή Κυριακοπούλου-Κόλλια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη…

ΙΩΑΝΝΑ ΖΑΧΑΡΗ

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και…

ΝΕΦΕΛΗ ΔΗΜΟΥ

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου…

ΔΡ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΛΛΙΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ' ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ, ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου Newcastle (Ηνωμένο Βασίλειο) στο Ποινικό Δίκαιο, Εγκληματολογία, Ποινική Δικαιοσύνη

Η Δρ. Φωτεινή Κυριακοπούλου-Κόλλια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου και αποφοίτησε το 2005 με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Το έτος 2008 απέκτησε τον πρώτο μεταπτυχιακό της τίτλο (LLM) στη Νομική σχολή Benjamin N. Cardozo του Πανεπιστημίου Yeshiva (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) με κατεύθυνση στο Ποινικό Δίκαιο. Το έτος 2009 πραγματοποίησε τον δεύτερο μεταπτυχιακό της τίτλο (LLM) στο ίδιο πανεπιστήμιο στο Ποινικό Δίκαιο. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μεταπτυχιακού της συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση της Νέας Υόρκης HIAS σε υποθέσεις του δικαίου αλλοδαπών. Από το 2009 έως το 2011 σπούδασε στο John Jay College of Criminal Justice (Νέας Υόρκη, ΗΠΑ) όπου και απέκτησε τον τρίτο μεταπτυχιακό της τίτλο (MA) στην Ποινική Δικαιοσύνη με εξειδίκευση στην Εγκληματολογία.

Από το έτος 2011 μέχρι το 2018 έζησε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου πραγματοποίησε το διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο Newcastle και εξειδικεύτηκε στην Ενδοοικογενειακή Βία, το Ποινικό δίκαιο, την Εγκληματολογία και την Ποινική Δικαιοσύνη. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της απέκτησε το δίπλωμα μετεκπαίδευσης στην Έρευνα και το δίπλωμα διδασκαλίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Newcastle όπου και δίδαξε στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Έρευνας από το 2012 μέχρι το 2016. Κατά τη παραμονή της στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε ενεργή δράση στον Ακαδημαϊκό χώρο με τις ομιλίες της σε συνέδρια, τη διοργάνωση συνεδρίων καθώς και με την συμμετοχή της στην εκδοτική επιτροπή του νομικού περιοδικού North East Law Review του Πανεπιστημίου Newcastle.

Από το Σεπτέμβριο του 2018 συνεργάζεται με τη δικηγορική εταιρία Lawhelp όπου και ασχολείται με υποθέσεις Ποινικού, Αστικού και Εμπορικού Δικαίου. Είναι γνώστης της αγγλικής, ιταλικής, γαλλικής και γερμανικής γλώσσας.