Η Ομάδα μας

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ι. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΛΛΙΑΣ

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω-Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,…

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΓΚΟΥΤΑΣ

Ο Ευάγγελος Ρεγκούτας γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1981. Αποφοίτησε από…

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΣΙΜΟΥ

Δικηγόρος Παρ' Εφέταις, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, μέλος…

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. ΣΠΑΘΗ

Master of Business Administration (M.B.A) Πτυχίο Τμήματος Οικονομικών…

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Ο Ελευθέριος Αβραμίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1979. Σπούδασε στο…

ΔΡ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΛΛΙΑ

Η Δρ. Φωτεινή Κυριακοπούλου-Κόλλια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη…

ΙΩΑΝΝΑ ΖΑΧΑΡΗ

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και…

ΝΕΦΕΛΗ ΔΗΜΟΥ

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου…

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΣΙΜΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ' ΕΦΕΤΑΙΣ


Δικηγόρος Παρ' Εφέταις, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Αστικολόγων και μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Ο Αναστάσιος Σίμου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ κατάγεται από την Προσοτσάνη Δράμας. Σπούδασε στη Νομική Σχολή των Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου «7,8». Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο νησί της Ρόδου, από την οποία και απολύθηκε, έχοντας αποσπαστεί για ικανό χρονικό διάστημα στη Μεγίστη (Καστελλόριζο) και ιδίως στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ελλάδος, ήτοι στην ακριτική βραχονησίδα Στρογγύλη. Εν συνεχεία εργάστηκε ως ασκούμενος Δικηγόρος σε γνωστό δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι.

Ήδη από το 2013 ασκεί μαχόμενη δικηγορία στην Αθήνα και στον Πειραιά, ενώ από το έτος 2014 συμμετέχει ως εταίρος στην Δικηγορική Εταιρεία «Κυριακόπουλος – Ρεγκούτας & Σίμου», συνεπικουρούμενος από έμπειρους συνεργάτες σε όλους τους τομείς της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

Έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος εταιρειών στον εξόχως απαιτητικό φαρμακευτικό τομέα, ενώ διαθέτει πλούσια εμπειρία στους τομείς του Αστικού και του Εμπορικού Δικαίου αλλά και στα θέματα του Δικαίου Αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση σε υποθέσεις Κληρονομικού Δικαίου, έχοντας αξιοζήλευτη εμπειρία, μεταξύ άλλων, σε πολυδαίδαλες κληρονομικές υποθέσεις ελλήνων κατοίκων του εξωτερικού, αλλά και μεγάλη εμπειρία σε υποθέσεις Οικογενειακού Δικαίου (π.χ. Συναινετικά Διαζύγια, Διαζύγια κατ’ αντιδικία, Παραστάσεις σε Εισαγγελία Ανηλίκων και Κοινωνική Υπηρεσία, Ασφαλιστικά Μέτρα Επιμέλειας, Διατροφής και Επικοινωνίας κ.ά.), έχοντας αξιοσημείωτη παρουσία στα Δικαστήρια και τις εισαγγελικές αρχές όλης της Ελλάδος.

Επιπρόσθετα, διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε ζητήματα μεταβίβασης ακινήτων (ελέγχους τίτλων στα οικεία βιβλία, παράσταση ενώπιον Συμβολαιογράφου κλπ) έχοντας συμμετάσχει σε πολλές αγοραπωλησίες ακινήτων. Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά.

Τέλος, ο Αναστάσιος Σίμου, είναι ένας Δικηγόρος που χαρακτηρίζεται από την αμεσότητα της επικοινωνίας και την ευθύτητα προς τον εντολέα του, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την άμεση και αποτελεσματική διευθέτηση των ζητημάτων που απασχολούν τους εντολείς του, παρακολουθώντας διαρκώς και επισταμένως τις τρέχουσες νομικές και οικονομικές εξελίξεις στο σύνθετο διεθνές περιβάλλον.