Η Ομάδα μας

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ι. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΛΛΙΑΣ

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω-Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,…

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΓΚΟΥΤΑΣ

Ο Ευάγγελος Ρεγκούτας γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1981. Αποφοίτησε από…

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΣΙΜΟΥ

Δικηγόρος Παρ' Εφέταις, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, μέλος…

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. ΣΠΑΘΗ

Master of Business Administration (M.B.A) Πτυχίο Τμήματος Οικονομικών…

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Ο Ελευθέριος Αβραμίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1979. Σπούδασε στο…

ΔΡ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΛΛΙΑ

Η Δρ. Φωτεινή Κυριακοπούλου-Κόλλια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη…

ΙΩΑΝΝΑ ΖΑΧΑΡΗ

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και…

ΝΕΦΕΛΗ ΔΗΜΟΥ

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου…

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ι. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΛΛΙΑΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ 'ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ


Δικηγόρος Παρ’ Αρείω-Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων, μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης της Νομικής Σχολής του Λουδοβίκειου Μαξιμιλιανού Πανεπιστημίου του Μονάχου.

Ο Θεόδωρος Ι. Κυριακόπουλος – Κόλλιας γεννήθηκε το έτος 1980 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε το 5ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το έτος 1998. Το έτος 2002 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή με βαθμό <<Λίαν Καλώς>> και εργάστηκε ως ασκούμενος Δικηγόρος επί ένα έτος.

Κατά τα έτη 2003-2005 πραγματοποίησε το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Νομική Σχολή του Λουδοβίκειου Μαξιμιλιάνειου Πανεπιστημίου του Μονάχου με ειδίκευση στο Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο.

Κατόπιν, την περίοδο 2005-2007 πραγματοποίησε το δεύτερο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο εν λόγω Πανεπιστημιακό Τμήμα με ειδίκευση στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο. Παράλληλα με τις ανωτέρω σπουδές εργάστηκε ως νομικός και στη Διεθνή Δικηγορική εταιρεία <<Μichelli and co>> που έχει ως έδρα το Μιλάνο και υποκατάστημα στο Μόναχο με αντικείμενο απασχόλησης το Κοινοτικό Φορολογικό Δίκαιο.

Το έτος 2007 επέστρεψε στην Ελλάδα και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος υπαξιωματικός στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (Ε.Λ.Δ.Υ.Κ.), ενώ υπήρξε και ο πρώτος ξεναγός του νεοϊδρυθέντος Ελληνικού Πολεμικού Μουσείου στη Λευκωσία.

Από το έτος 2008 ασκεί μαχόμενη Δικηγορία στην Αθήνα, ενώ από το έτος 2014 συμμετέχει ως εταίρος στην Δικηγορική Εταιρεία Κυριακόπουλος – Ρεγκούτας & Σίμου, συνεπικουρούμενος από αξιολογότατους συνεργάτες σε όλους τους τομείς της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

Είναι ο πρώτος Δικηγόρος που με δικαστική απόφαση στη Σπάρτη, μέσω της διαδικασίας των Υποχρεωμένων, διέγραψε πλήρως οφειλές ασφαλισμένου προς τον ΕΦΚΑ. Γενικότερα, όμως, είναι αξιοσημείωτη η παρουσία του στα Δικαστήρια όλης της Ελλάδος τόσο σε υποθέσεις Εμπορικού – Πτωχευτικού, όσο και Διοικητικού - Φορολογικού Δικαίου.

Τέλος, ο Θεόδωρος Κυριακόπουλος-Κόλλιας, ο οποίος ομιλεί άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά, είναι ένας Δικηγόρος με διεθνείς παραστάσεις, του οποίου πρώτιστη μέριμνα, εκτός από την εκπροσώπηση των εντολέων του ενώπιον των Διοικητικών και Δικαστικών Αρχών, είναι η διαμόρφωση προσανατολισμού και η χάραξη πορείας για τον εντολέα του μέσα σε ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό και απαιτητικό περιβάλλον, όπως διευθετείται από ένα περίπλοκο νομικό πλαίσιο.